torsdag 14. januar 2021

TellTur-tur til moloen i Sandnessjøen småbåthavn!


Etter 8 dager på Mo var det på tide å reise hjem igjen. Jeg kjørte fra Vatnadalen, 10 cm snø, skygge og -16,3°. Ved Hemnes og Luktvatnet stakk sola så vidt over fjellene. Det går mot lysere tider, noe som er veldig godt, for mørket tar på. 

Jeg og hundene orka ikke vente i ferjekø en time, så vi kjørte til småbåthavna for å logge TellTur koden der. Vi parkerte ved klubbhuset, det var iskaldt, men fint å gå utover moloen til målet. Fantastisk lys i horisonten. Selvsagt glemte jeg å se etter cachen, så den får jeg lete etter en annen gang.

Vel hjemme igjen var det nesten ikke snø og bare -2°. Nå skal det bli godt å være hjemme noen dager. Kanskje blir det tur her i øyriket også før vi returnerer til Mo igjen.

TellTur er en aktivitet i regi av friluftsrådene rundt omkring i landet. Man registrerer seg på telltur.no Så laster man ned appen; Norgeskart friluftsliv og logger inn på TellTur der. På kartet ser du alle turmålene hvor du sjekker inn, får turen registrert og sanker poeng. Dette er en kjempefin turaktivitet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!