tirsdag 12. januar 2021

Ranatraskensesongen 2021 ~9/34~ #Stortjønna


I dag hadde jeg avtalt med en kompis å gå til Stortjønna via Rogerbua. Ranatraskenklipp og TellTur kode. Vi parkerte ved Stenneset gård og begynte på den lange seige bakken opp Båsmofjellet mot Rogerbua. Underveis bytta vi ut en cache som trengte vedlikehold. 

Siden vi gikk i granskogen merket vi ikke noe særlig til vinden som blåste i fjellene omkring Rana. På Rogerbua ble det kaffepause og registrering av TellTur kode før vi fortsatte vandringen.


Vi gikk på føttene, men brodder langs godt opptråkka stier i snøen. Vi valgte stier ingen av oss hadde gått før, så da kom vi over nye skilt i skogen. Vel fremme ved Stortjønna klippet vi Ranatraskenkortene, og hadde kaffe, skravle og matpause.


For å slippe å gå i retur, avtalte vi med Lasse at han skulle hente oss på Alteren. Dermed ble dagens tur en tur en 3 timers tur over hele Båsmofjellet. Det er ingen tvil om at det føles mye bedre enn å gå tur/retur.

Knallkoselig tur i dag også. Både jeg, turfølget, Tuva, Buffy og Alaska var superfornøyde. Ranatraskenklipp nr 9 og TellTur kode nr 6 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!