onsdag 15. juli 2020

Tur i Dovrefjell!

Jeg og hundene gikk en superfin tur i Dovrefjell. Ved Hjerkin parkerte vi bobilen og jeg og hundene gikk til det som kalles Viewpoint Snøhetta. Første del av turen går langs ei godt gruslagt og bred sti.

Jevn stigning og mer og mer spektakulær utsikt. Steinheller med tekst på dukket opp med ujevne mellomrom.

Oppe på utsiktspunktet var det ett snodig byggverk som jeg glemte å ta bilde av. Der inne var det fyr i ei bålpanne og noe slags informasjons-greier. Jeg bestemte meg for å fortsette til fjelltoppen over. Selv om det var massevis av turister, var det ingen andre som gikk dit. Ja, selvsagt bruker jeg min suverene Osprey Hikelite på sånne fjellturer som dette.

Det ble en flott tur og når vi kom tilbake til bobilen hadde Lasse laga egg og bacon til lunsj. Det var luksus :)

Fortsettelse følger :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!