søndag 19. juli 2020

Store Svenningvatnet!

Underveis på årets ferietur hadde Lasse investert i ett pop-up telt.  Ikke for at vi ikke har mer enn nok telt, men han synes det så gøy ut. Så når bobilen ble stående på verkstedet, så var det bare å ta med telt, liggeunderlag og diverse campingutstyr og dra til Store Svenningvatnet, slik den opprinnelige planen var.

Pop-up teltet var stort og ekstremt enkelt å sette opp. Ved å sette opp ei presenning mellom trærne og bilen hadde vi tak, så vi holdt oss tørre i duskregnet.

Det kom etter hvert mange bobiler og campingvogner til området. Her har Statskog lagt godt tilrettelagt for fricamping. Vi kosa oss med pølsebål og kjente veldig på hvor mye nærmere hverandre man er med telt, enn vi er i bobilen. Litt pussig kanskje, men har vi telt lager vi bål og koser oss ute. I bobilen har det en tendens til å gå mye tid med nettbrettet.

Å så koselig det er å våkne med slik utsikt! Sola titta til og med frem. Pop-up teltet var litt mer plundrete å få lagt sammen igjen, men vi fant en YouTube video som forklarte og da gikk det greit.

De prima, ekstra lange, pølsepinnene bare måtte jeg ta med hjem. Så da kjørte vi videre med pølsepinner på taket.

Siden Lasse ikke hadde vært ved Laksforsen før, så stoppet vi der. Det er god vannføring i elva, laksen hoppa og fiskerne fikk fangst.

Vår sommer-road-trip var over og vi la kursen hjemover.

Tusen takk for turfølget :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!