søndag 19. juli 2020

Kristiansund ~ Mosjøen!

Søleværet fortsatte og det samme gjorde ferden vår. I Kristiansund stoppet vi bare for å logge 6 EarthCacher og noen få tradisjonelle, så fortsatte vi til Kyrksæterøra. Der ble det nok ei natt på en heller tom campingplass. Vi tusla rundt for å bli våt og finne ett par cacher, så gikk turen videre til Orkanger.

Det ble en rusletur i Orkanger også. Vi fant ei flott hytte, men siden vi ikke er lottomillionærer, så.... he, he

Nå var vi så lei det sørgelige været at det ble transportetappe til Skjærsjøen i Bogn friluftsområde. Jeg er så glad for at vi har Geocachinga som kan lede oss til slike naturperler.

Her bada vannliljene i kveldssola, millioner av mygg kosa seg med ferskt blod og vi valgte å kose oss innomhus.

Like før Namskogan gjorde vi en avstikker til Millavatnet. Her fristet en gammel cache som hadde ligget ulogget ett par år.

Ei gammel demning for fløyting av tømmer var satt i stand. En skikkelig praktfull demning.

Vel fremme på Namskogan stoppa vi for å handle litt mat. Planen videre var overnatting ved Store Svenningvatnet. Når handlinga var gjort, fant bobilen ut at den slett ikke hadde tenkt seg videre... så der stod vi da og måtte vente på NAF.

Etter mye styr frem og tilbake, og mange runder med yatzy, fikk vi omsider bilberging og ble fraktet til Mosjøen. Bilverkstedet var stengt, så vi var stranda der.

Lasse hev seg på bussen ut til kysten og fikk henta en av de andre bilene våre, ferien er ikke over før den er over, og vi skulle jo til Store Svenningvatnet.

Fortsettelse følger :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!