fredag 17. juli 2020

Geiranger og Dynjafossen!

Etter noen fine, men regntunge dager i Skjåk la vi kursen mot Geiranger. Her valgte vi å gjøre noe vi vanligvis ikke gjør; vi tok inn på campingplassen. Her var det så få gjester at vi hadde kjempefin utsikt over fjorden og hårballene fikk masse tummleplass.

Jeg tok dem med meg og gikk oppover trappa langs fossen. Enorme vannmengder kom nedover. Ikke så rart. Snøen lå ennå tykk på Strynefjell og den smelta fort i regnværet. Planen var å bli i Geiranger ett par dager, men på grunn av været bestemte vi oss for å fortsette ferden mot Atlanterhavsveien.

Etter en times kjøring stoppet vi for å gå oss en tur. Dynjafossen er ett lite kjent turmål langt utti buchen. Vi kledde oss godt og gikk dit. Egentlig skal man kunne gå bak denne fossen, men som dere ser var vannføringen alt for stor til å gjøre det. Litt kiipt, for vi har sett flotte bilder herfra.

Vel tilbake i bilen gjorde vi bare noen få kirkecachestopp før vi ankom Molde og tok inn på campingen der. Som sild i tønne, med knappe 3 meter mellom bobilene. Det synes ikke vi noe særlig om, men det fikk være for ei natt.

Fortsette følger ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!