lørdag 18. juli 2020

Atlanterhavsveien!

Etter ei våt natt på campingplassen i Molde gikk jeg og hundene inn mot sentrum, mens Lasse gjorde klar bobilen for ferden videre.

Resultatet av den 6 km lange vandringa ble 4 LAB -cacher, 1 mystery, 1 multi, 8 tradisjonelle, 1 virituell og 3 EarthCacher.

Innimellom regnbygene dukket sola opp og det ble riktig så fint.

Nå er ikke byer noe for oss, men så tidlig på dagen var det fint å tusle rundt i rosenes by.

Atlanterhavsveien er en nasjonal turistveg på 36 km som strekker seg fra Bud til Kårvåg. Det er litt snodig at veistrekningen flere steder er omtalt som 8,3 km lang fra Vegvang til Kårvåg, for slik er det slett ikke.

Strekningen mellom Bud og Vegvang hadde flere flotte steder å stoppe. Blandt annet her ved skulpturen av "Kvinnen ved havet".
Det er nå godt når sola titter frem.

Så dukket det de fleste forbinner med Atlanterhavsveien opp, alle broene. Som dere ser er det ingen biler når jeg tok bildet. Det var så lite turister at det var rent kjedelig..... men vi hørte at hele Norge var i Lofoten, så her var det ikke så mange å se.

Siden det var så få turister her var det god plass til fricamping. Det hadde vi ikke trodd når vi planla turen. Ut med bord, duk, blomster, stoler og grill. Her kunne vi sitte ute og kose oss.

Utsikten var ikke noe å klage på. Utpå kvelden gikk vi på berget og fiska. 4 små fisk; en makrell, en sei, en rød torsk og en helt vanlig torsk. Fiskene ble kokt, kveldsmat til veldig fornøyde hårballer.

Alaska trives best i øverkøya. Så hun vil helst være der. Herfra har vi god oversikt over alt som skjer.

Etter ei god natts søvn gikk vi tur rundt en av holmene broene går mellom. Her kom vi over ett kunstverk som jeg lot meg begeistre stort over. En krabbe laget av alt som flyter i land i fjæra. Den er bare så utrolig stilig. Ja, selvsagt tenkte jeg at; en sånn må jeg lage! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!