mandag 6. juli 2020

Annekset er ferdig!

Endelig er det gamle falleferdige annekset ferdig restaurert og klart til bruk.

Disse 4 bildene er tatt fra ca samme vinkel, så det er helt utrolig at det er samme bygget.

Vi valgte å endre takvinkelen. Siden nesten alle takbjelkene hadde litt råte og måtte skiftes ut, samt at vi ikke ønsket å ha loft, ja, da ble det bare tull å beholde saltaket.

Vinduene vi skiftet ut i huset for 2 år siden, ble satt inn. De er gamle, men hele og tette, så da var det greit å bruke dem.

Den ene ytterdøra fra huset ble brukt, den andre er døra som var i annekset.

Vi bygde på ca 12 kvadrat til vedskjul. Så nå er den ene enden av annekset fullt av ved til vinteren. Jeg laget en benk i hagen ved epletrærne. Greit å få brukt noe av de svære grantrærne til noe annet enn material og ved.

Så nå ser det slik ut hos oss. Det går fremover. Planen er å beholde naturtomta, men likevel sette i stand hagen. Ingen av oss føler noe behov for å klippe plen, så da er det greit å la landskapet være som det er.

Innvendig er det gammeldags hyttestil. Alt her inne er det bare gamle klenodier som vi har tatt vare på eller fått. Noe er loppemarkedfunn, poenget er at ingenting er kjøpt nytt. Joda, du ser helt riktig; en god del av veggene i annekset er kledd med parkett. Vi fikk en masse parkett gratis, helt fin parkett. Når gulvet var lagt var det masse igjen, da ble det brukt på veggene.

Jeg er kjempefornøyd. Det lille soverommet og badet har jeg vist dere før. (Her er en link) Ennå har vi veldig mange gamle ting som vi har tatt vare på, så det er ikke usansynlig at vi må bygge ett anneks til ;)

God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!