lørdag 14. mars 2020

Vi har vært på mange fine turer de siste dagene!

Det veksler veldig mellom vår og vinter hos oss for tiden. Det går bare noen timer mellom masse snø og grønne åkre.

For ett par dager siden gikk vi flere km med strandlinje nord på Dønna.

Etter uværet øynet jeg håp om å finne fin rakved og andre spennende ting i fjæra. Det ble en fin tur, selv om fangsten ikke ble den helt store.

I går hadde vi planlagt å gå tur langs foten av Dønnamannen, fra Breivika til Hagen, men når vi kom dit slo uværet til. Kraftig vind og snø som kom sidelengs. Det ble en kort tur langs fjæra. Kaffe og kjeks ble spist i bilen på vei hjem.

Vi stoppa for å logge en cache i skogen siden vi var like ved. En festlig sak som krevde litt hjernetrim før vi fikk åpna den og signert loggen.

Sola som har vært lovet er uteblitt og i morres våkna vi til masse snø. Masse søkk våt snø.

Nå sitter vi ikke bare inne, men vi må inn til tørk innimellom.

I disse corona-tider er det godt å bo langt borte fra hysteriet i byen. Vi har både dopapir, fulle frysere og evne til å bake brød selv.

Min yngste sønn sitter på Mo i hjemmekarantene etter en ferie i Berlin. Han er ikke syk, men forholder seg til karantenen. På jobb i helsevesenet kan han i alle fall ikke være.

I Oslo har min elste sønn hjemmekontor og samboeren må holde seg hjemme fra universitetet. Det blir kjedelig for dem fom er vant til å være aktive hele tiden, men det virker som de har det bra likevel.

Jeg ønsker dere alle en superfin dag og håper alle holder seg friske :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!