søndag 29. mars 2020

Test av Osprey Archeon 30!

I begynnelsen av mars mottok jeg en av de helt nye sekkene fra Osprey. De har laget en serie sekker av resirkulerte materialer. Det synes jeg er helt fantastisk, spesielt siden jeg er veldig opptatt av gjenbruk.

Osprey Archeon er litt tyngre enn de andre sekkene Osprey har i samme størrelse. Stoffet er tykkere, glidelåsene grovere og hektene er av metall i stedet for plast. Dette med hekter av metall er faktisk veldig lurt, for de fryser ikke fast i kulden.

Sekken leveres med ett regntrekk, noe som er helt nødvendig når det regner. Regntrekket duger så absolutt, noe vi erfarte på siste båltur i plaskregnet.

Den har veldig gode utvendige sidelommer. Dyp nok til at ting ikke faller ut og fleksibel nok til å holde f.eks 2 drikkeflasker i hver side. Min sekk var søkklasta siste gangen jeg og hårballene var på tur i lavvoen. Det var masse greier som skulle være med ned dit. Men jeg merka ikke så mye til lasten, for sekken er veldig god å bære.

Denne sekken har justeringsmulighet i ryggen, så den kan tilpasses akkurat din rygg. Det er ikke vanlig på slike små sekker, men var veldig kjekt. Justeringen var enkel og sekken er en drøm å bruke på småturer.

Jeg må nevne at den har aqua-system, så for de som må bære med seg vann til fjells, er sekken laget for det også. Nå er ikke mangel på vann noe vi sliter med her i nord, men muligheten er nå der.

Og til slutt må jeg si noe om det jeg virkelig setter pris på med denne sekken, i tillegg til at den er av resirkulert stoff selvsagt, som er at den kan åpnes langs hele framsiden. Innholdet i sekken blir da tilgjengelig uten at jeg må grave ut alt for å få tak i det som er nederst.

I går var det Earth Hour, men i år ble ikke denne timen markert i like stor grad som tidligere. Ikke så rart, nå som de fleste er redde for å bli smittet av Covid-19, er ikke en time i mørket så veldig fristende.

Vi trenger farger og andre ting for å sette fokus på jorden. Resirkulering og gjenbruk kan vi alle sammen ha i fokus hele året. Så vil du ha en ny dagstursekk i år, en som er miljøvennlig, har de aller beste utvendige lommene, har det suverene glidelåset som gir god tilgang til alt du har med deg på tur, Ja! Da er det ingen tvil; Osprey Archeron er den sekken du bør velge.

Både Osprey Acheon og Arcane er sekker av resirkulert materiale. De finnes i mange forskjellige størrelser og til mange forskjellige bruksområder. Til og med pc-veske! Klikk på denne linken; Osprey Europe, og la deg friste av de gode tilbudene.

Ha en superfin dag alle sammen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!