lørdag 7. mars 2020

Det ble vår, men så ble det vinter igjen!

Det har vært rolige dager på Solbakken. Vi har gått tur flere ganger hver dag og har veldig lyst til ei natt i lavvoen, men uværet har foreløpig satt en stopper for det.

Da er det bare å pusle litt inne. Jeg har fremdeles mye å lære om regnskap, ting har endret seg siden jeg lærte det for nesten 30 år siden. Da fantes ikke internett og nå er det så mange nye regler. Siden Solbakken Småbruk ANS har fått en fast ansatt, har jeg måtte lære å føre lønn og rapportere til Skatteetaten. Vi har heldigvis en tålmodig ansatt.

Nå er det ikke så ille å sitte ved det lille hjemmekontoret mitt, utsikten er nydelig og to ganger i minuttet er det pause for å kaste ball til Buffy.

I stormen var jeg ute og saget noen biter av ei seljegrein, for å lage fotoramme til bryllupsbildet. Igjen fant jeg idéen på Pinterest og det var slett ikke så komplisert å få til. Spesielt, eller hva?

Jeg har også fått sådd en del av årets frø. Tomater, agurker, purre og lilla brokkoli er sådd. I løpet av helga håper jeg å få sådd rødkål og kålrot. Men nå i dag er været så fint at jeg vi kommer til å være ute hele dagen.

Sist helg var jeg på Mo, før jeg dro var det vår. Snøklokkene stakk opp og det var 7 grader i lufta. Til og med trærne våkner til liv.

Vi gikk tur langs fjæra og storkosa oss. Ikke bare påskestemning, men skikkelig vårstemning.

Så kom jeg hjem til vinter. Ikke at det er så mye snø, men uvær og hvitt på bakken. Ett par minusgrader og mye vind gjorde at det var iskaldt å være ute.
I går ble det bedre, fremdeles overskya, men solgløtt innimellom og ett par plussgrader.

Osprey Archeon 30
Da pakket jeg sekken og vi dro på tur i skogen. Der var vi lenge, hårballene løp og leta etter mus. Jeg satt med kaffen, ei bok og flott utsikt.

Når det begynte å snø pakket vi sammen og gikk hjem. Det var slitne hårballer som krøllet seg sammen i sofaen, mens jeg vasket noe av fjorårets ull. Nei, kjede meg gjør jeg ikke, for det er alltid noe å pusle med.

Jeg ønsker dere ei super helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!