tirsdag 11. februar 2020

De 3 første dagene på Gran Canaria!

Når vi hadde landa på Gran Canaria, på søndag, og hadde fått henta bilen, var klokka blitt nærmere 16:30.  Vi kjørte til Puerto Rico, dro innom en dagligvare butikk og så rett til leiligheta vi hadde leid.

Selv om vi ikke fikk den leiligheta vi hadde bestillt, ble vi ikke skuffet. Utsikta var mer enn bra, leiligheta er super og alt er vel. Det første bildet er tatt fra verandaen vår - og det er Teide, på Tenerife, dere ser i horisonten.

Vi har ikke morgensol, men utpå dagen når sola verandaen og holder seg der til vi får en utrolig vakker solnedgang.

Vi har ikke orka å dra ut for å spise middag, vi har laga mat og spist i fredelige omgivelser i leiligheta. Vi har derimot spist lunsj på div. steder i området.

I går dro vi for å hente tanta og onkelen til Lasse i San Augustin, så kjørte vi til Meloneras og spiste lunsj ved Faro de Maspalomas. Kjempekoselig, for vi har lova å komme sørover på besøk til dem, men det er ennå ikke blitt tid.... vi MÅ ta oss tid til sommeren. Gleder meg til det :) Odd, onkelen til Lasse, er en vanvittig flink kunstner, så jeg gleder mer masse til å se flere av bildene han har malt.

Det er ikke blitt så mye geocaching, bare en tradisjonell, en virituell og en earthcache, på 3 dager..... Vi hadde planlagt fjelltur i dag, med masse geocacher, men når vi hadde pakka sekkene, så spurte jeg Lasse om å sjekke værmeldinga. Ups! Kalima og 29 grader. Vi skrinla turen og kjørte til Maspalomas i stedet for. Ørlita ørkenvandring og så en runde på shoppingsenteret; Jumbo. Jeg vil jo helst ha Lasse med på drag-show der en kveld, men det spørs om det blir tid denne turen.

Uansett vi koser oss masse. I morgen håper vi å komme oss til Vecindario på landbruks- og håndverksmarked, så en tur til Santa Lucia og Tirajana for å se på mandeltreblomstringen. Men blir det for varmt, så strander vi på verandaen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!