onsdag 15. januar 2020

Hyttetur søleværet!

Tirsdag kveld, sølevær og mørkt. Hva skal man finne på? Jo, man drar på hyttetur, selvsagt. Vi pakka sammen greier som skulle dit, hundemat og vann. Ned i kjelleren for å finne ei av eskene som var fulle av saker og ting, så la vi i vei de 10 meterne til hytta (dvs annekset).

Ok, så mangler kjøkkenvinduet, men kjøkkenbordet er i bruk. Faktisk ett bord som lå blandt skrotet i det falleferdige uthuset som i dag er Sauehuset. Etter skraping, pussing og beising, er det som nytt.

Lasse fikk jobben med å kle en av klokkestrengene med mairoser etter bestemora hans og de vi fant blandt skrotet i annekset her på Solbakken. Urgamle maisløyfer og roser vi må ta vare på.  Sofaen er ei 60-talls seng som stod på ett av soverommene her. Den duger i massevis.

Badet er ferdig. En gammel vask fra skrotet i uthuset (mangler utløpsrør), gammelt baderomsskap som vi fant i kjelleren, ett gammelt nattbord som vi tror faren til Lasse laga, veggpynten ble blandt annet ei livbøye og brodert dorullholder. WC'en er nyinnkjøpt, Potta Potti siden vi ikke orker å legge opp rør. Utrolig hva vi fikk plass til på knappe 1,25 kvadrat.

Soverommet er 4,5 kvadrat. Der er det plassbygget seng og en masse gamle greier henger på veggene.

Når alt var pakket ut, hengt på plass og oppvasken unnagjort kunne vi sette oss ned. Vi innser at vi har greier lagret til minst ett par hytter/koier til. Sånn blir det når vi ikke får oss til å kaste gamle ting....

Det ble snakk om annekset, og vet dere, hadde vi resturert det først, ville huset aldri blitt ferdig... 26 kvadrat er mer enn godt nok for oss!

Håper dere får en super dag videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!