fredag 8. november 2019

Tidlig vinter!

Det blir lange arbeidsdager på Solbakken. Tidlig opp for å være ute mens det er dagslys og få gjort så mye som mulig.

Jeg må innrømme at jeg gleder meg til annekset er ferdig restaurert. Huset er fullt av møbler som skal være i annekset, så det er enormt mye rot. Jeg hater rot og kaos, for å si det mildt.

Innimellom går jeg og hårballene tur. De løper og koser seg med sauene. Selvsagt spiser de silofôr sammen med dem... jeg fatter det ikke, for det lukter "gugg"...

Vi har 18 sauer nå, siden 6 søyelam skal få gå her så lenge som mulig. I alle fall til Kompis får flytte hjem og leke med søyene. Men han får holde seg unna til jul.

Litt vinter ble det. Ett tynt snødekke har lagt seg og da ble dagene mye lysere. Nydelig morgenlys å stå opp til. Selv om rådyrene smått er i hagen har vi ikke lyktes å felle noen. De stikker av med en gang Lasse tenker på å hente våpen ut av våpenskapet....

Våre vakre Skånske Blommehöns er blitt voksne og begynt å legge egg. Hils på Karl Gustav, Sylvia, Viktoria, Madelen og resten av hoffet. 3 hønsehus er i drift. Karl Gustav har sitt harem i ett, Silverud har sitt harem i ett og Vivaldi har sitt i det tredje. 27 høner og 3 haner. Og jevnlig en skavase med kyllinger som får nye hjem rundt om på Helgeland.

Neste helg blir det Geocachingeventer på Dønna. Blandt annet skal jeg ha "Spooky Night" event i skogen, bål og masse gøy. Jeg gleder meg til å kose meg med geocaching igjen.

Nå er det tid for arbeidshelg på Mo. Jeg ønsker dere en superfin helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!