mandag 8. april 2019

Tur rundt Solfoten!

Siden jeg skulle til Solfjellsjøen å poste en pakke, tok jeg med sekken og gikk tur der.

Det går en geocachingtrail rundt Solfoten, så det ble målet for dagens tur. Lett overskya og litt sol ved turens start.

Første del av turen går langs en skogsvei. De to første cachene fant jeg ikke, så jeg begynte å lure på om resten av løypa ble like håpløs, men valgte likevel å fortsette.

Etter broen ble det bedre, cachene ble funnet som perler på en snor. Hårballene kosa seg også, godt for dem også å være på tur på nytt sted.

Så begynte det å hagle! Så litt snø. Med ett var bakken hvit. På dette tidspunktet var vi kommet til trailens slutt og valgte å gå samme ruta tilbake.

Snøen forsvant like fort som den kom, så da ble det kaffepause i lyngen likevel.

Jeg har fått ny sekk fra Osprey. En Osprey Tempest 20. En knallgod sekk å bære, men kanskje litt liten for fotturer med kaffepauser. Jeg får nå skvisa med meg det jeg skal og er strålende fornøyd med at den ikke merkes på ryggen. Vel, det var ei avsporing.

Tilbake på skogsveien dukket sola opp igjen. Jeg kunne se at jeg hadde med meg 2 fornøyde hårballer. Tur, musejakt og godbiter.

Selv synes jeg det var supert å ha funnet resten av cachene, men jeg må medgi at stien rundt Solfoten ikke var den helt store naturopplevelsen. Nå er det mulig at dette ikke er den rette årstiden for en tur her, at det er finere om sommeren. Som trimtur er den sikkert perfekt.

Takk for turfølget!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!