lørdag 16. mars 2019

Fin tur i vinterland!

Den siste tiden har sola glødet og vi har kosa oss ute.

Lørdag tok jeg med hårballene og gikk tur ved det gamle fortet helt nord på Dønna.

Det var fint å gå i de nedsnødde hjulsporene langs veien. Buffy og Alaska var selvsagt på jakt, men i bånd, så slipper harene å få så mye trim.

Ved veis ende, nede ved sjøen, fikk vi fantastisk utsikt, med Lovund i det fjerne.

Det er på slike dager vi skulle vært på båttur, men det gjenstår litt reperasjonsarbeide på Sjølvelive før vi kan dra ut. Vakkert er det i alle fall her på Helgelandskysten.

Vi tok av fra veien og gikk mot nordspissen av odden. Jeg lurer litt på hva alle de krøllete boltene i fjellet har vært brukt til? Det er massevis av dem i dette området.

Jeg fant etter hvert ut at det ble for langt å gå til odden med den snødybden som var, jeg skulle hatt ski. Dermed endte vi opp ved restene etter tyskerbrygga.

Her ble det funn av cache for meg og snømusjakt for hårballene. Det synes de er veldig gøy, til tross for at de heller sjeldent klarer å fange en.

Vi snudde og fortsatte i stien, som var rimelig nedsnødd, langs skogkanten tilbake. Også her var det tydeligvis hare, selv om ikke jeg fikk øye på noen.

Vel tilbake ved bilen var vi storfornøyd med turen alle tre. Etter en lynvisitt hos venner dro vi hjem til bygging av det 3. hønsehuset.

Alle dagene i solen har gjort at jeg er blitt rimelig solbrent i ansiktet. Men det klager jeg ikke på, for det er utrolig godt med sol.

1 kommentar:

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!