torsdag 4. oktober 2018

Høsttur rundt Rauvatnet!

Onsdag var det et virkelig nydelig vær på Mo. Jeg bestemte meg for å gå en tur ved Rauvatnet for å få med meg noen solstråler.

Vannet glitret og selv om det var tidlig på morgenen og det bare var rundt 0 grader, så varmet sola godt.

Jeg har en geocache her oppe som jeg har lett etter flere ganger før. Jeg bestemte meg for å gå innom denne, atter en gang. Nå hadde jeg fått med meg en viktig detalj i cachebeskrivelsen; vade-attributten. Så med støvler på beina, noe jeg håpet var nok, for isen hadde lagt seg i ett 1,5 cm tynt lag ved vannkanten, la jeg i vei. Det at isen hadde lagt seg gjorde at det ikke fristet å gå barbeint ut i vannet for å lete.

Heldigvis ble cachen funnet etter en del isbrøyting (med støvler og en stokk) og saumfaring av bunnen av vannet. Støvlene var høye nok, så jeg slapp bli mer våt på beina enn det som rant inn i de små hullene som er nederst på den ene. Nye støvler står på lista over nødvendige innkjøp....

Etter signering fortsatte turen, kaffepause i sola, nydelig utsikt og helt stille omgivelser. Ett par timer senere var jeg tilbake ved utgangspunktet og kunne si meg godt fornøyd. Geocachen funnet og solstråler samlet. Nå kjente jeg meg klar for helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!