mandag 8. oktober 2018

Elg i hagen!

Det er noe eget med å stå opp og se at elgen står i hagen, 15 meter fra baderomsvinduet. Disse to hadde søkt tilflukt fra jakta og gått i skjul på vår eiendom. Her hadde de tydeligvis bestemt seg for at solbærbusken vår var prima frokost.

Jeg tenkte som så, at det var kjekt, for da fikk jeg hjelp til å beskjære busken og kunne stryke den jobben av lista. Elgmor passet nøye på omgivelsene, men oppdaget ikke at de ble fotografert fra vinduet.

De ble en halvtimes tid og da lurte jeg meg ut, ordnet litt med Brahma hønene. De fikk rester fra grønnsakshagen mens jeg laget sponbad til dem og satte opp noen vagler ute.

Etter hvert satt de pent langs kanten på sponbadet. Er de ikke flotte? Kyllingene, som er blitt ganske store (en av hanekyllingene er helt til venstre i bildet) fortsatte å tusle rundt. Selv om Brahmaene også har døra til luftegården sin åpen går de nesten aldri ut av den. Bare en sjelden gang går de en runde i grønnsakshagen før de går hjem igjen.

Det er koselig med dyrelivet på gården. Både viltet og de som bor her. Tett på naturen, rett utenfor stuedøra. Her er ro og fred, et godt sted å leve. Ennå er det et stort skår i gleden, med alle bildene som stopper og folk som sitter i bilene og glor... Jeg håper virkelig det gir seg snart, for jeg må ærlig innrømme at det tærer på humøret innimellom.

Håper dere får ei fortsatt fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!