fredag 6. juli 2018

Småturer rundt omkring!

Jeg og hårballene er på tur hver dag. Det er blitt til at vi veldig ofte har gått runden rundt eiendommen ved huset. Men her en dag gikk vi over en del av eiendommen som strekker seg fra der huset er og mot Dønnesgården. Myr og småkratt, grantrær også (selvsagt) men også små høyder med fantastisk utsikt. Hårballene sporer hare og rådyr, jeg henger på slep.

Multekartene er begynt å komme. De er ikke så veldig store ennå, spørs om de blir det, for temperaturene her gjør at jeg innimellom tviler for at det er mulig å få dem modne....

Sist helg var jeg på Mo for å jobbe.

Lørdag var det supert vær, så jeg benyttet sjansen til å dra på tur på Umskardet, ved Umskardtjønna. Det var så mye knott at det ikke var mulig med shorts, men godt å være på tur i sola her oppe.

Vel tilbake på Dønna, var det regn og kaldt, før vi igjen fikk en soldag med levelige temperaturer og nesten kunne kle av oss ullundertøyet. Med ett ser vi 11 seilbåter gli forbi. Ett riktig flott skue.

Ellers skjer det masse her, vi har hatt klekking av 7 søte kyllinger, de store kyllingene har fått større uteplass og jeg er godt i gang med å få ferdig sauehuset. Oppdatering med bilder kommer snart.

Håper dere får ei fotsatt fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!