lørdag 21. juli 2018

Roadtrip'en til Lofoten er over!

Etter ei knapp uke er vi hjemme igjen. Vi har fått sett bittelitt av Lofoten. Det er ingen tvil om at det blir flere turer dit, men da må vi ha bedre tid slik at vi også kan dra innom Vesterålen. Midnattsolens rike er vakkert.

Det er mange steder vi gjerne vil se og oppleve. På mange måter er naturen i Lofoten veldig likt Helgeland, bare at her er det mange øyer å reise mellom. I Lofoten er det tuneller og bruer mellom dem.

Vi har selvsagt drevet med en del geocaching når vi var på tur. Når vi avsluttet hadde jeg 59 funn og Lasse 62. Vi får si oss fornøyd med det.

Cachekartet viser 58 av funnene. Ergo også ruta vi har kjørt. Vi valgte bare ut noen få, skulle vi logget alle hadde det nok tatt en måneds tid, minst, vil jeg tro.

Buffy har stort sett hatt tilhold i vinduet..... mens Alaska har ligget på gulvet, hun liker ikke at huset flytter på seg....

Men å hilse på sauene var veldig gøy. Det blir spennende når våre 11 kommer til Solbakken i oktober.

Vi er vel hjemme igjen, fulle av inntrykk og energipåfyll. Jeg avslutter med ett bilde av ett av disse snodige kunstverkene langs kysten og sier;

Tusen takk for turfølget!

Link til innleggene fra turen;
Roadtrip Lofoten, dag 1, Dønna - Korgfjellet!
Roadtrip Lofoten, dag 2! Korgfjellet - Lødingen!
Roadtrip Lofoten, dag 3! Lødingen- Svolvær!
Roadtrip Lofoten, dag 4! Den store museumsdagen!
Roadtrip Lofoten, dag 5! Fricamp i midnattsol!
Roadtrip Lofoten, dag 6! Svolvær og Djevelporten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!