onsdag 23. mai 2018

Kyllingliv på Solbakken!

Det blir smått med oppdateringer på Villmarkshjerte, men sånn blir det når vi er midt oppi prosjekt Solbakken!

Her kommer i alle fall en liten oppdatering om kyllingene. De er blitt 4 uker og vokser i ett utrolig tempo.

Det er festlige skapninger som utforsker mer og mer av hjemmet sitt. Det virker som om de holder seg mest på gulvnivå, men noen har tydeligvis vært tøffe nok til å bevege seg opp i høyden for å inspisere rugekassene.

Det er ennå MINST 5 måneder til de vil begynne å legge egg, men det er supert at de finner ut hvor de skal når den tid kommer.

Litt arbeid gjenstår ennå før innredninga i hønsehuset er ferdig, så det pusler jeg med innimellom beplantning av hønsegården. Siden det var en fryktelig tett granskog her bare for ett par måneder siden, så vokser det ikke noe som helst. Jeg har prøvd å flytte noen bærbusker, hekkbusker, rogn og bjørk. Så får jeg håpe at noen av dem overlever flyttinga.

Bordkledninga ligger klar for oppsetting, men det haster ikke. Jeg mangler ca 5 meter gjerde i tillegg til 2 porter for å få hønsegården ferdig slik at de kan få komme ut en tur i sola. Det håper jeg å bli ferdig med i løpet av helga.

Når hønsehuset står ferdig skal jeg vise dere hvordan det er der inne. Foreløpig blir det bare bilder av de søte små Brahma kyllingene.

Her nytes livet med masse å pusle med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!