tirsdag 20. mars 2018

Slik bor vi på Solbakken!

Vi har det vel ganske primitivt i nyhuset. Den ene stua har vi ordnet til, med kjøkkenkrok, sofa, spisegruppe og kontor. Lekeplass for hårballene er det også litt av.


Vi har kjøpt gulvet til stua og kjøkkenet, så det ligger også på stua og fungerer som hundeseng. Derfra har de god utsikt ut av stuevinduene, noe som det virker som de synes er veldig spennende.


Siden vi ikke har flyttet våre egne møbler hit ennå, har vi foreløpig beholdt noe av det som stod i huset. Det blir gitt bort når huset står ferdig og vi har fått flyttet vårt eget hit. Vi har prøvd å gjøre det så koselig som mulig med det vi har.

Rivingen av kjøkkenet er vi godt i gang med. Vi har valgt å ha vedfyringa der og siden pipa ramla ned, fikk vi krisehjelp og ny pipe etter 2-3 dager. Ny ovn kjøpte vi for en stund siden, så den stod klar.

Vinduene skal ut - nye skal inn helt annerledes enn det er, veggene skal kles med MDF plater, taket skal få plater, dørene flyttes og gulvet frem til ovnen skal legges. Dette håper vi å få gjort før påske, for 27.03 kommer det nye kjøkkenet. En limtredrager må opp i taket, så vi håper den kommer fort, slik at vi får ferdig resten av kjøkkenet. Vinduene skal vi bare lage hull for, så får vi hjelp av noen venner av Lasse når de får tid å komme. Vi har for lenge siden innsett at vi må få mye hjelp til alt utvendig og da er dugnad en veldig god ting.

Jeg skal prøve å holde dere oppdatert om fremdriften, både med kjøkken, hønsehus og turer i nærområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!