onsdag 1. november 2017

Hårballene får rå kjøttdeig!

Jeg skulle gi alle hårballene hver sin lille skål med rå kjøttdeig.

"Sitt" sa jeg og alle fire satte seg pent på en rekke forran meg. Buffy og Alaska (bare 13,5 og 9,5 uker gamle) var oppe igjen etter 2-3 sekunder. Etter et par forsøk til ga jeg opp å få dem til å sitte i ro.

Mira og Una satt pent og ventet. De to små var som ville dyr. Instinktet slo inn; rått kjøtt i sikte....

Etter hvert hadde de fått hver sin skål.

Buffy (13,5 uker) så på sin, så på Una sin (som inneholdt mye mer), glefasa i seg sitt og tok hele skåla til Una og løp ut på verandaen med den.

Samtidig tok Mira skåla til Alaska (9,5 uker), glefsa i seg hennes og fortsatte med sin skål.

Una satt lamslått og så på oppstyret. Alaska prøvde å få tak i Mira sin skål, men Mira vernet om den med "nebb og klør".

KAOS!

Jeg kom meg etter hvert opp fra gulvet og fikk skilt dem. Buffy og Mira på stua og Alaska og Una på kjøkkenet. Nytt forsøk. Jeg fylte to nye skåler. Alaska og Una fikk hver sin og spiste i ro og fred.

Jeg innser at vi må øve på to ting;
1. Sitte i ro og vente.
2. Forskjellen på mitt og ditt.


De er festlige hårballene mine, men jeg må innrømme at de er veldig søte og enkle å ha med å gjøre når de sover ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!