fredag 20. oktober 2017

Tåketur på Mofjellet!

De 3 hårballene må få seg en liten tur selv om jeg ikke er helt i form.

Det ble sent på ettermiddagen før jeg bet sammen tennene og kjørte opp på Mofjellet, for å la dem løpe rundt.

Tåka lå tykk over sentrum, men ved masta på Mofjellet var vi høyt over tåkedekket og så på at sola gikk ned. Et tynt islag lå på bakken, ingen tvil om at vinteren kommer snikende.

Klokka var vel bare halv sju når sola var forsvunnet og en halv time senere var det blitt ganske mørkt. Buffy fant en fin liten hule i en bergsprekk. Der måtte hun selvsagt grave. Om hun tror hun er gravemaskin eller arkeologspire, det vet jeg ikke, men ingen tvil om at hun synes graving er gøy.

Mira og Una løp omkring og kosa seg.

Jeg fant geocachen ved masta og sto og så på utsikten og 3 små bål som brant.

Når jeg kjørte ned fra fjellet oppdaget jeg at det stod ett telt ved det ene bålet og en urgammel "camper-suv" ved det øverste.

Jeg kjente at jeg hadde veldig lyst til å dra på telttur. De som skulle overnatte her på Mofjellet hadde det fint; høyt over tåka og fantastisk utsikt!


2 kommentarer:

  1. Hos Jack russel terriere ligger det latente jaktegenskaper i større eller mindre grad. Den ble i utgangpunktet avlet frem som en hi hund og de engelske linjene brukes fortsatt til det. I de australske linjene har en lagt mer vekt på selskapshunden men også disse kan bli brukbare jakthunder.
    En hihund er trent opp til å undersøke på egen hånd til den finner et dyr, om nødvendig følge en rev/grevling i et underjordisk hi og skremme den ut til jegerne. Så hun kommer nok til å fortsette med gravingen sin.

    SvarSlett
  2. Ja, håper hun fortsetter med gravingen. Ute, vel og merke, ikke i sofaen m.m.m. he, he

    Hun har instinktene i orden, både for å finne og grave hull. Blir spennende å se om hun finner noe bytte etter hvert.

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!