søndag 15. oktober 2017

Et valpeliv!

Joda, vi har et valpeliv.

Det nytter ikke at vi fikk med "bruksanvisning" fra oppdretter, vi lurer faktisk på om den inneholder en og annen feil.... hmmmm....

Vi innså fort at vi måtte få satt opp mer gjerde ved inngangen. Buffy har veldig fine ører, men de er foreløpig bare til pynt, så for at hun ikke skal bli overkjørt måtte vi lage skikkelig veisperring.

Nå har vi en fin liten hundegård rett utenfor ytterdøra.

Mira og Una  er vant til å sitte bake i bilen. Da er det like greit å lære Buffy å være der sammen med dem. Det synes hun er storveis, men det tar bare ett minutt så har hun funnet ett smutthull og kommet seg i baksetet.... "Æda-bæda, gamlinger! Jeg kan sitte fremme hvis jeg vil..."  Vi håper hun snart er så stor at hun ikke kommer seg forbi sperringen.


Hver dag går vi en liten tur tilpasset liten hund og litt lengre tur tilpasset store hunder.

For noen dager siden var vi på en liten tur i Mofjellet. Sola skinte og Buffy prøvde iherdig å holde tritt med Una som løp frem og tilbake.

Det er ikke så enkelt når man er liten, så innimellom må man ta en pause og bare se på de andre.

Siden jeg ikke hadde fått plukket noe traktkantarell i år, tok jeg med meg Mira og Una for å finne noen slike.

Det tok ikke så veldig lang tid å få spannet fullt av både traktkantarell og vanlig kantarell.

Vi har hatt frostnetter allerede, men traktkantarellene tåler noen frostnetter.

Buffy og far hviler mens vi går tur. Så er det full fart en stund igjen.

Buffy har en utpreget ordenssans. Hun bærer alle lekene sine til matta utenfor buret. Det er tydeligvis der de skal være.

Det er også der man skal ligge å gnage på tyggebeina sine.

Ingenting ligger strødd utover gulvet.

Det er ingen stor hemmelighet at Una ikke var så veldig fornøyd med å komme hjem fra elgjakt og finne en valp i huset... men hun har etter hvert funnet seg i det og lar Buffy sove ved siden av seg... noen ganger....

I dag gikk vi tur på Hauknesstranda, hele gjengen, og hadde Buffy hadde sitt første møte med sjø, tang og rakved. Så det var ei sliten frøken som sovna i sofaen når vi kom hjem. Lasse tok med seg de gamle hundene og dro videre på en litt lengre tur i Reinfjellia. Buffy sover og mor skriver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!