onsdag 20. september 2017

Når ungdommen har hatt fest!

Nå er jeg aldri negativ til at ungdommen skal ha fest hjemme hos oss. Bare de har det gøy og ikke ødelegger huset, så er det bare koselig at de vil holde til her. De spør alltid om lov, selv om de vet at svaret alltid er Ja! Denne gangen ble det litt komisk når yngstemann kom og spurte, for det var så sabla mye rot som lå strødd etter at jeg hadde pakka ut etter siste tur, så jeg måtte rydde FØR de kunne ha fest.... Jeg rydda og dro på jobb. Når jeg kom hjem kl 07:50 så stua ut som bildet over. Noen ville kanskje blitt sinna, men det orker jeg slett ikke bli. Det så mye værre ut når jeg rydda bort tingene mine før festen....

Jeg tok en rask rydderunde og kl 08:07 tok jeg neste bilde. I stedet for å bruke en masse tid og energi på å bli sur fordi jeg kom hjem til rot, så brukte jeg 17 minutter på å rydde det selv. Enkelt og greit.

Kl 08:33 tok jeg neste bilde. Da hadde jeg fått på plass litt av mitt rot igjen. Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, for jeg fikk jo tross alt rydda opp i alt utstyret som lå strødd overalt litt fortere enn jeg hadde planlagt.

Så mitt tips til alle tenåringsforeldre; la vær å bruk masse tid på å bli sur for rot når de har hatt fest, bruk heller noen minutter og fiks det selv. Enkelt og greit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!