fredag 18. august 2017

Road Trip: Trollstigen - Dombås

Vi surra lenge om mårran oppe på fjellet ved Trollstigen. Laga kaffe, så på turistene, stekte pizza (skulle være lunsj) og tusla tur med hårballene.

Så gikk vi bort til utsiktspunktene, fant de tre cachene som er der oppe. Vekslet så vidt noen ord med et tysk par som leta etter den ene cachen og hadde gitt opp de to andre.

Selv fant vi alle, null problem!

Dagens første utfordring kom da vi skulle gå inn på gift-shop'en og kjøpe oss en kjøleskapmagnet. Ikke fikk Mira og Una være med inn, noe som er ganske vanlig, men i dag fikk ikke jeg heller være med inn!!!! Det tok jeg ille opp!

Lasse fant kjøleskapmagnet (alene, siden jeg ikke fikk være med inn) og ferden fortsatte. Vi var i Åndalsnes en tur. Stoppet ved Trollstigen besøkssenter for å ta bilde til den virituelle cachen, så cachet vi oss et stykke mot Dombås.

Ved en stor rasteplass var det 9 cacher innenfor et veldig lite område, vi slo leir der, gikk runden langs veien og inn i skogen. Det ble 5 funn før vi gikk tilbake til vinterhuset.

Nabolaget var blitt litt større når vi kom tilbake. En trailer, en bobil og en bil hadde parkert for kvelden. Etter hvert kom også en bil til. Vi grilla og hadde det riktig så koselig ute denne helt regnfrie kvelden!

Dagens etappe ble 106 km og vi har totalt tilbakelagt 3304 km på turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!