onsdag 14. juni 2017

Fine dager med sol og varme!

Sist helg var vi på Forvik for å ordne ombord i båten. Det var sol og fint vær hele tiden. Vi tok oss tid til en liten båttur inn Vistenfjorden, men da med Lasse sin hurtig gående båt. Sjølvelive stod på land.

På mandag dro jeg til Mo igjen. Ordna litt hjemme og på tirsdag var det fremdeles nydelig vær, så jeg og hårballene tok oss en tur opp til Polarsirkelen. Mens jeg kjørte oppover kom jeg nok en gang til å tenke på hvor heldige vi er som bor her - og hvor raskt vi glemmer at vi har noe så spektakulært som Polarsirkelen bare en times kjøring hjemmefra. Folk fra hele verden drømmer om å krysse den linja, de reiser langt for å oppleve stedet. For oss er det bare et skuldertrekk, vi kjører forbi. Det er jo så vakkert på Saltfjellet.

Etter å ha vedlikeholdt 2 av mine geocacher her oppe i det snødekte fjellandskapet tok jeg meg den frihet å finne en cache å logge på vei hjem. Litt skummelt med musefella, men ikke gikk jeg i den og ikke hadde musa gått i klemma.

Vel hjemme igjen har vi bare slappa av og i dag var vi på Mofjellet og gikk tur. Vi kom ikke så langt, elvene er store nå som snøen smelter og håpløse å komme over. Men vi hadde en fin tur og fant en cache i dag også. Nydelig utsikt over byen og fjellene omkring. Fornøyd kunne vi dra hjem igjen. Nå er det hviledag før arbeidshelg.

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin uke og håper dere får ei super helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!