mandag 22. mai 2017

Jeg gjør meg klar for geocaching!

Den siste tiden har jeg holdt på å gjøre meg klar til geocachingtur. Det vil si løse mystery, studere kart og finne en god rute å kjøre både for å få signert så mange logger som mulig og for å få gått noen fine turer i skog og mark.

Snøen er borte og sesongen begynner for alvor.

Siden det er så populært med klistremerker for å logge cacher med, har jeg kjøpt meg noen sånne også. Ett sett i rødt og ett sett i hvitt, med litt forskjellig tekst.

Turen jeg skal på går til Vikingeventet (link) på Steinkjer. I skrivende stund er det i overkant av 400 geocachere som har meldt seg på. Blir gøy å møte en masse andre som er ivrige med denne hobbyen. Man møter stort sett bare trivelige geocachere!

Her fra Helgeland er vi en gjeng på 12-14 stykker som skal dra sørover og gjøre en del ting sammen. Geotrollan (link) er ei forening som vi starta for å samle aktive geocachere fra Helgeland.

Vi har ei hyggelig, festlig, aktiv og positiv FB side og mange geocaching aktiviteter vi holder på med i felleskap. Vi vil gjerne ha med flere geocachere, så har du tilhørighet på Helgeland er det bare å ta kontakt med oss på FB (link). Vi lover at du møter en gjeng som svarer på spørsmål, gjerne hjelper til, og ikke minst har ei kritikkfri, fin og kranglefri FB-side.

Nå er klær og cacheutstyr merket med logo og nick - og ligger klart til bruk. Nyinnkjøpt rosa softshel-jakke, sorte hansker og t-shirt. Helt klar for nye eventyr. Jeg gleder meg stort til å ta med meg hårballene (Lasse har jobb og blir derfor ikke med) og reise neste tirsdag. For å få med meg så mange cacher og turer som mulig planlegger jeg å bruke 2 dager på ferden mellom Namsos og Steinkjer, ei strekning som normalt ville tatt en times tid. Det er mulig 2 dager blir knapt med tid, men det er den tiden jeg kan avse.

Er det flere av mine lesere som skal til Steinkjer for å delta på MEGA eventet?

1 kommentar:

  1. He he ja en lærer raskt at estimert tid blir laaaaaangt lengre enn en har tenkt med denne hobbyen! Man skal jo bare...

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!

Få varsel ved kommentaroppdateringer!