onsdag 1. februar 2017

Tur til Plaza de Noruega og Barranco de Mogan!

Hotellet vi bodde på var nok ikke av de aller beste, sånn for å si det som det er, men det brydde vi oss lite om. Det blir sånn når man bestiller i siste liten.

Første dagen på øya bestemte vi oss for å gå til Plaza de Noruega. En palmelund som er beplantet og vedlikeholdt av nordmenn på øya. Sist jeg var her var varden helt falt sammen, men nå var det bygget en som var kjempestor. Det var masse folk der oppe denne lørdags formiddagen og sola varmet godt.

Vi tuslet fra cache til cache og det ble funn på alle langs ruta, bortsett fra de to første... Nå er nordmenn ivrige til å bygge varder, så det var flere av dem rundt omkring på fjellet. Og så mange stier som det har dukket opp. Vi er ett folkeslag som er gode på å lage stier også.

Etter å ha besøkt Norskeplassen fant vi ut at vi skulle ta bilen og kjøre mot Vestkysten. Vi kom så langt som til El Blacón, før veien var stengt på grunn av ras. Utsikten er formidabel som alltid og været var nydelig.

På vei tilbake ble det en obligatorisk stopp ved "Jumping Sheppard". Ett landemerke i Barranco de Mogan. På bildet står jeg og peker mot Puerto de las Nieves og en av EarthCachene på øya; "Fossil Beach". Dette var så nært som vi klarte å komme på grunn av den stengte veien. Heldigvis har CO gitt oss lov til å logge den likevel.

På vei tilbake stoppet vi i Puerto de Mogan og spiste paella på en resturant ved stranden. Det ble kveld før vi var tilbake på hotellet etter en skikkelig koselig dag med fine turer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!