søndag 5. februar 2017

Til Gran Canarias høyeste punkt!

Man må bare innom Pico de Las Nieves når man er på Gran Canaria. Øyas høyeste punkt med sine 1949 moh.

Vi kjørte fra Puerto Rico utpå formiddagen, hadde noen små stopp underveis, blant annet kjørte vi innom Risco Blanco i nærheten av San Bartolome. Veien er smal, svingete, bratt og ikke av verdens beste standard.

Her oppe i høyden begynte det til overmål å plaskregne og temperaturen sank betraktelig. Mandeltreblomstrene var nydelige også med regndråper på.

Lasse var glad når vi var tilbake på den "gode" veien. Fortsatt plaskregn, men vi kom oss til de planlagte stedene. Like før toppen hadde vi 4,5 grader!!!

Innimellom presset vi oss til å gå ut av bilen for å signere noen cacher. Fare for våt loggbok, ja... Vindusviskerne på bilen var i bruk hele tiden mens vi var oppe i høyden.

Vel fremme på Pico de Las Nieves var det 5 grader, null sikt og mye vind. Men vi måtte jo hit for å få logget turens siste EarthCache. Nr. 23 av 24 mulige. Jeg har aldri opplevd slikt vær her nede, men det frister heller ikke... det var liksom ikke sørvest-kuling og regn vi kom hit for.

Det var bare å komme seg ned til kysten igjen. 22 grader og sol. Vi gikk en tur til stranden og tok årets første bad i havet ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!