mandag 6. februar 2017

Nest siste dag på Gran Canaria!

Vi slappet av lenge på verandaen denne morgenen. Så på at Puerto Rico våknet til liv. Mennene på hotellet ble sendt ut for å handle ferske rundstykker og etterhvert dukket folk opp på verandaene og inntok frokost.

Selv laget vi kaffe og matpakke. Jepp! Vi har med termos, matboks og sitteunderlag. Så la vi i vei til Balito og tuslet litt rundt der før vi gikk en tur opp i fjellskråninga. Nå skal det sies at vi valgte å spise på en liten kafé i Balito. Veldig koselig og det var god mat.

På det øverste bildet ser dere en kunstig øy, legg merke til at den er hjerteformet. Steinbenken fant vi på øya og besluttet at den måtte vi ta bilde av slik at vi kunne huske å lage en slik på hytta en gang i fremtiden. "Veien" på bildet til høyre er ikke en vei, men ei sti som går innover dalen. Vi fulgte en cachetrail der, før vi endte nesten i Patalavaca og gikk beachwalken tilbake til Balito.

Vi har hatt en veldig koselig tur. Masse påfyll av energi. Sol og varme var utrolig godt. Jeg tror vi hadde godt av en slik tur begge to.

For min del er det suverent at Lasse omsider er skikkelig bitt av geocachingbasillen. Da slipper jeg å få dårlig samvittighet for at jeg bare må finne "en til" hele tiden.

Vi har ennå ikke helt oversikt over hvor mange vi har funnet på turen, men rundt 100 tror vi det ble på øya.

Nå er vi hjemme igjen, Mira og Una virker til å ha hatt det fabelaktig hos barnevaktene sine. Vi er proppfulle av energi, så vi hev oss rundt og fikk skifta ut varmeapparatet i Sjølvelive. Nå er det bare å begynne å glede seg til vi kan dra på tur med den. Skitur på fjellet blir også bra.

Takk for turfølget!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!