fredag 13. januar 2017

Snart helg og tur!

Etter ei uke med sinnsyke smerter i nakken og armene, våkna jeg i dag til litt bedring. Ennå er det så ille at jeg ikke egentlig klarer å kjøre bil, men jeg må....

Mira og Una må innom veterinæren for å få stempel i passene sine. Med de nye reglene for å ta dyrene med til Sverige er det bare å få stempel hver 4. uke. Vi må jo ha mulighet til å kunne ta dem med på en og annen tur over grensen.

Diverse andre småting må også ordnes, sånne som er blitt utsatt og utsatt fordi jeg ikke har klart å kjøre bil.

Siden jeg har savnet sydensol har vi bestemt oss for å reise en tur til syden. Tanta og onkelen til Lasse har påtatt seg jobben med å passe hårballene en uke slik at vi kan reise. De har hatt dem på prøve noen timer og sier at det gikk bra.

Jeg er likevel litt spent. Mira er på konstant mat-jakt... hun burde vært smellfeit så mye som hun klarer å få i seg. Ekstremt bortskjemt og får lov til alt, men veldig snill og konstant glad. Men INGEN går i nærheten av ett kjøkken uten at hun er med... så jeg vet ikke helt om de vet hva de har begitt seg ut på, men jeg håper virkelig det går bra. Una er enklere, hun går overens med alle og bare avventer til serveringen er klar...

Vi reiser til Gran Canaria i slutten av måneden, det er faktisk bare to uker til i dag. En uke i Puerto Rico, men vi har leiebil hele uka, så jeg antar det blir mange turer opp i fjellene og rundt øya. Lasse har bare vært der en gang og jeg har så fryktelig lyst til å vise han hele øya. Jeg storgleder meg til varmen og turer i snøfritt terreng. Forhåpentligvis går "tæla" ut av kroppen og smertene gir seg.

Selvsagt planlegger vi litt geocaching på turen. Både rundt øya og oppe i fjellene. Jeg har omsider fått til å lage turhefte på www.cachetur.no På den måten får vi til å holde en viss oversikt og ha en liten plan.

Det har ikke vært så mye å fortelle om her, så jeg har heller publisert litt på skipsloggen til Sjølvelive (link).

I helga har vi planlagt tur med vinterhuset nordover langs kystriksveien. Lasse har hatt lyst til å ta den turen lenge, så da gjør vi det. Jeg slipper å kjøre og har med varmekjeledress til å bruke når vi skal ut.

Nå håper jeg alle får ei superfin helg; kos dere og nyt livet!

1 kommentar:

  1. Så trist å lese at du har så vondt! Har du vært hos legen og fått sjekka ut hva det er og om det går å gjøre noe med det? Hvis det er betennelse eller noe sånt, finnes det jo behandlinger, mener jeg.
    God tur nedover! Kan tenke meg hvor mye du gleder deg :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!