mandag 26. desember 2016

"Julefeiring"!

Årets julefeiring her hos meg er nok ikke slik som hos de fleste andre. Jeg fant ut at jeg ikke orka å ha granbar utover hele huset, så jeg droppet juletre. Vi er nesten ikke hjemme, så ingen ser det likevel. Adventsstjerne, juleduk og nisser på kjøkkenet, så er var det ferdig pynta til jul. Fabelaktig enkelt :)

Årets beste julegaver kom litt før jul; Nikolai kom hjem fra Oslo på juleferie og Kristian tok førerkortet. Juhuuuu! Noen år med øvelseskjøring er over - og den røde, magnetiske L'en ble bruka som frisbee inn i garasjen.

Lillejulaften kjørte vi til Sandnessjøen på julefeiring hos foreldrene mine. Jeg og Lasse i hans bil. Nikolai i min bil og Kristian i sin bil. Årsak; vi skulle i retur på forskjellige datoer.

Julaften. På tv gikk det som må være det mest idiotiske jeg har sett på tv noensinne... 7 timer med bilde av ei ribbe som ble stekt?!?! Jeg kjenner jeg blir imponert. Kjempespennende og underholdende å se på... Så var ribba på tv ferdig stekt (den på tv), jeg fikk ikke med meg om svoren ble sprø, men jeg antar den ble det. Man må bare le... Selv spiste vi pinnekjøtt av elg, nydelig mat - og som vanlig laga ikke foreldrene mine for lite; både de og vi hadde middag av restene dagen etter.

Så kosa vi oss med multekrem og sjokoladekake, kaffe og julegaver. En stille, rolig og koselig julaften uten en masse styr.

Jeg og Lasse kjørte hjem igjen om kvelden. Kristian bestemte seg også for å kjøre hjem sammen med oss. Vi tok det veldig med ro på det glatte føret og alle kom velberga hjem igjen.

Man må ut på tur i jula også. Vi har tatt noen cacheturer rundt her på Mo, noe som har resultert i at jeg har funnet cache nr 4.800. Knallmoro!

PS! Kun bildet øverst til venstre i denne collagen har noe med funn nr 4800 å gjøre, selvsagt ;) De andre tre er fra andre cacheturer. Her hos oss er det masse snø, cache nr 4800 var en nydelig adventscache, flott dekorert med masse julestemning. Jeg og Lasse laga snømann på GZ, mens Mira og Una snusa rundt i skogen, de er ikke så veldig aktive etter all julematen.

Jeg skal jobbe en hel uke nå, men etter det håper vi å komme oss på skikkelig tur igjen. Kanskje skitur? Vi håper på det i alle fall. Snøen er kommet, så på fjellet blir den garantert liggende.

Nå håper jeg dere alle koser dere med jula, uansett om dere faktisk feirer jul eller ikke. Jeg nyter i allefall roen; lite trafikk, mange lys i hagene og på husene, fint pynta geocacher og ikke minst ingen hverdagsplikter. Fredelig jul, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!