onsdag 7. desember 2016

Hazelnut-tur!

Før helga la vi i vei sørover mot Trondheim. Turen har vært standsmessig, siden vi har bodd i vinterhuset på turen, men det kommer jeg tilbake til...

Planen var 5 døgn på tur og det ble det. At Trondheim ble målet for denne turen er enkel; Hazelnut-mystery-geocachene skulle logges.

Etter månedsvis med jobb var omsider alle 34 løst. 6 ble logget på Oppdal i sommer, 2 ligger vest for Oppdal og de resterende 26 i Trondheim. De fleste av disse oppgavene er det klasse over og anbefales alle geocachere.

 ♧ The Ultimate Hazelnut ♧ GC65E0J ♧ (link)  er den beste mysteryen jeg har løst (og jeg har løst over 1000 stykker). Via linken finner dere veien til de andre i serien.

♧ Pandoras Box ♧ GC6RNJF ♧ (link) Absolutt den beste Letterboxen jeg har besøkt! Der havna vi etter ett par dager i Trondheim på vei nordover igjen. Innimellom hadde vi stopp for å gå til spesielle cacher. Til denne Letterboxen måtte vi ta med hele geocaching-verktøy-kassa. Basert på tidligere logger tok vi også med kjeks og kaffe. Det var ca 1 km å gå og mange hadde brukt lang tid før cachen kunne åpnes. Det viste seg at verktøykassa var tilstrekkelig utrusta og vel så det, så cachen ble åpna!

Vi gikk også opp til en av de nye EarthCachene i Trøndelag. ♧ Konglomerat ♧ GC6W1DN ♧ (link)  Supert sted som vi aldri ville sett om det ikke var for geocaching og super EarthCache.

Vi har stoppet på mange fine steder, merkelige steder og creepy steder. Vi har tusla noen turløyper, sett mye snodig kunst og kosa oss masse. Godt å tusle litt i skogen på nye steder.

I løpet av denne turen har vi funnet 61 tradisjonelle cacher, 39 mystery, 4 letterbox, 1 EarthCache og 1 Wherigo. ...og 5 sørgerlige DNF...

Så til det som opptar mange bekjente; vinterhuset! Det er da sånn at Lasse har investert i vinterhus til bruk på vinterturer. Her har vi det standsmessig, med alle fasiliteter. Med lopper i blodet er det fint å ha et slikt hus også. Båt om sommeren, telt på fjelltur, lavvo på tur i områder det er mest praktisk med personbil, bobil om vinteren når det er kaldt. Ja, og så hytte i påsken ;) Vinterhuset har jeg ikke hatt råd til å kjøpe halvparten av... så den er bare Lasse sin... selv om han sier den er vår...

Nå er vi på vei hjem til Mo. Ny arbeidsperiode venter og det må vel ordnes litt til jul :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!