onsdag 2. november 2016

Vi gjør klart til geocachingevent!

Det har vært hektisk aktivitet for å gjøre alt klart til geocachingevent; "A Spooky Night 2016 - GIFF weekend". Gu' så vi gleder oss. I skrivende stund ser det ut til at vi blir mellom 15 og 20 stykker. Knallmoro!

Jeg og Lasse (og Bærgælive) har lagt ut 97 geocacher på Vevelstad-landet, noe som betyr at det totalt er 100 funn-muligheter på dette lille stedet. Vi håper å dra geocaching turistene hit etter hvert, men nå først å glede alle som kommer på event.

Vi har surra rundt i skog og mark, lagt ut cacher, laget 40 mystery og hatt litt av en jobb med dette og planlegging av eventene. Men det har vært morro. Mange enkle og greie cacher vil dukke opp - og selvsagt noen som er litt grusomme....

Siden noen allerede er publisert, så har det vært folk her og leta. Vi er så spente på tilbakemeldingene.

Vi har pusla med å lage fuglekasser siden sensommeren. Da var vi å sanka rakved mens vi var på hytte/båttur. Snekra og styra på verandaen på hytta. Etter hvert hadde vi fire flotte "fuglekasser" (om vi kan skryte av oss selv).

Siden bildene allerede ligger på Instagram (#aspookynight2016), så er det liksom ikke noe problem å legge dem ut her på bloggen heller ;)

Er de ikke fine?!?!

Først i dag ble nr 100 sendt inn til kontroll, men vi håper den dukker opp snart, for den håper vi får mange favorittpoeng.

Vel, vel...

Siden eventdeltakerne både skal få se årets finalister i Geocaching Film Festival under eventet og folket nok har vært ute på en lang dag med mye geocaching og forhåpentligvis har hatt mye moro, så skal vi varte opp med bacalao og ett glass rødvin eller to.

Villmarkshjerte kommer sterkere tilbake etter at dette er over og roen senker seg igjen. Nå er det bare å holde koken til over helga.

1 kommentar:

  1. Imponerende fine fuglekasse-cacher :) Synd dere bor så langt unna. Eller kanskje ikke, siden mystery ikke er min sterke cache-side ;)
    Lykke til med event og så håper jeg dere får mange gode logger :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!