torsdag 4. august 2016

Vi har nådd Lovund!

Utpå tirsdag formidag la vi i vei mot Lovund. Det var gråvær, men verken regn eller vind når vi gikk gjennom sundet mellom Herøy og Dønna.

Lovund så vi i horisonten hele tiden. Etter en stund dukket også Træna opp langt der ute i havgapet.

Etter å ha gått 28 nm fra Hjartøyvågen la vi til gjestebrygga på Lovund ved tre tiden. Dvs. litt over 4 timers reisetid.

Sola begynte å titte frem ved seks tia og jeg kan love dere at det er vakkert her ute. Dette bildet er tatt i sundet der vi ligger i gjestehavnen til Lovund Rorbuhotell.

Det er flere gjestehavner her, men de var vanskelige å finne når vi kom til øya. En telefon til en av de ansvarlige i småbåthavna her leda oss til det flotte stedet vi er nå.

Vi har tusla ett par turer på land. Funnet 6 av 32 cacher her ute og vært på butikken. Dermed ble det taco til middag i går kveld. Som vi koser ombord i Sjølvelive.

På bildet i midten ovenfor her er Lasse på "fisketur". Det kom en kar inn som hadde fisket uer. Lasse ropa til han om han fikk kjøpe en, men han fikk en av den trivelige karen.

En ting bare må jeg si om folket her ute; absolutt alle vi har møtt smiler og hilser. Man føler seg rett og slett velkommen!

Sent på kvelden rodde vi en tur i sundet og fiska 3 torsk, så får Una torsk til middag i dag. Nå skal vi pakke hver vår sekk og gå en tur på øya. Vi befinner oss ca midt i bebyggelsen, så turen legges til veis ende, enten den ene, eller den andre veien ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!