søndag 31. juli 2016

Geocachingtur i solnedgangen!

Etter noen dager med jobbing i huset fant vi ut at vi trengte en tur ut, så utpå fredag kveld bestemte vi oss for å dra på cachetur.

Valget falt på en nypublisert trail langs E12, ganske drive-inn, men de 10 første hadde oppgaver som skulle løses for å finne den siste. Sånt liker vi jo så absolutt!

Siden klokka var blitt 21 før vi startet fikk vi cache i solnedgangen. Den varte lenge, siden vi beveget oss oppover fjellet, mot Umskaret.

Cachene fant vi som perler på en snor. Oppgavene ble løst mens vi kjørte fra cache til cache.

Ved den 6 ble det mye leting før vi kunne konstatere funn. Men omgivelsene var flotte, så det gjorde ikke noe å måtte lete litt ekstra. Til slutt (logisk nok) dukket den opp, med blank og fin logg... FTF!!! Knallmoro!

Ferden fortsatte og ved nr 10 ble vi også overasket av blank og fin logg. En enkel cache som lyste mot oss når vi gikk mot GZ ♧

Mens vi gikk over svarene på de 10 oppgavene kjørte vi til Umskartjønna. Siden vi var veldig usikre på oppgave 2, fikk vi 2 mulige koordinatsett. Det viste seg at det siste var korrekt. Kveldens 3 FTF kunne signeres kl 23:55 Jubel og glede!!! Moro at det kommer noen slike trailer i Rana også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!