torsdag 9. juni 2016

Hyttetur i indre Visten!

Etter å ha vært til tannlegen og trukket ei tann som har vært vond og plagsom lenge, ble sekken pakket og vi dro på hyttetur til Lasse sin hytte på Aursletta.

Vel... hyttetur og hyttetur.... jeg vil spesifisere; hytte-vedlikeholds-tur....

De siste to dagene har Lasse snekret og jeg malt... malt og malt og malt... Jeg er ikke glad i stigen, men har dristet meg opp i den også.

Innimellom er det pauser hvor vi nyter utsikten og stillheten.

Som dere ser på bildet nederst til høyre har vannslangen blitt en smule spesiell i vinter. Ikke så god sak å spyle med, men hadde det vært blomster å vanne her, så hadde den egna seg utmerket til det....

Nå er jeg, Mira og Una alene her inne. Lasse dro på jobb. Mer maling venter på å bli smurt på veggen i morgen. Like greit at det bare er oss tre damene, for i dag, mens jeg skalv i stigen med malekosten, tittet jeg inn vinduet og oppdaget at hytteeieren lå på sofaen med øya lukket.... Hvorfor? Han planla.... fortalte han....  Jeg holdt på å krepere av latter... og JA, han skal mobbes masse for den tabben!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!