mandag 20. juni 2016

Geocachingtur til Bogn!

Torsdag dro jeg, Mira og Una hjemmefra med bilen fullpakket av utstyr til både til geocachingtur til Bogn og til båten.

Vi skulle først ett par dager til Bogn, så skulle vi å hente båten i Brønnøysund.

Vel fremme på Forvik slokna vi på sofaen alle tre. Lasse kom hjem litt senere og ville ikke vekke oss... så han pakka om i bilene så vi bare kunne kjøre når vi jentene stod opp.

Etter hvert våkna vi..... og turen kunne starte. Målet var Bogn. Masse cacher i BMT #1001 trailen og event på lørdag.

Vi bodde som vanlig i lavvoen, kosa oss masse. Fredag formiddag og ettermiddag logget vi cache etter cache langs en av forgreiningene av trailen. I fire tia tok vi pause ved ett lite fjellvatn og laga pølsebål. Etterpå sovna vi jentene ved bålet, ja, jeg også, mens Lasse dro på land 3 ørret.

Det viste seg at det var blitt publisert ti nye cacher like ved der vi var, så ved 18 tiden bestemte vi oss for å gå den 2-3 km lange turen. Det var lurt, for som dere ser av det øverste bildet; FTF'ene haglet inn. Totalt 10 stykker. Vi var veldig fornøyde. Vi gikk tilbake langs veien, så turen ble nesten ei mil totalt :)

"Likfunnmyra". Klart det måtte dramatiseres!

Lørdag var det tid for event. Jeg fikk en del reperasjonsutstyr fra McStoon til å vedlikeholde BMT-trailen når jeg logger den. Og så hadde jeg lova BBuvarp noen måsegg, sånn at han fikk smake det, så jeg fikk overlevert 8 stykker før vi kjørte fra eventet.

93 cacher ble det på denne turen, noe vi får si oss fornøyd med siden fokuset var endra til båt....

Jeg anbefaler alle å reise en tur inn i dette området, geocacher eller ikke. Det er mye vakker natur. Ørreten biter i de fleste vatnene. Campsteder er det massevis av :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!