mandag 2. mai 2016

På loffen i Nord Trøndelag ♧6♧ Sol, tur og gnagsår!

Nok en nydelig solrik dag opprant i BMT #1001-land. Jeg våknet av sola som stekte på lavvoduken og stod opp og laga kaffe mens jeg begynte å planlegge dagens utflukt. Mira og Una hoppa øyeblikkelig opp i feltsenga og soveposen min og sovna igjen.

Vi storkosa oss i den nye campen, med nydelig utsikt over Storvatnet. 

Jeg gjorde mitt aller beste for å behandle gnagsåret mitt, mens jeg hadde kontakt med en av de lokale geocacherne som gjerne ble med på tur i dag også. Vi valgte å starte med en tur opp til Barstadammen, en 7 cachers trail langs ei fin sti.

Gnagsåret bekymra meg, men jeg antok at det skulle duge med fjellskoene. Søren som jeg angra på at jeg hadde gått i noen ørlite for små goretex-sko for ett par dager siden, det såret var vondt skal jeg si dere...

Utpå dagen dro vi fra campen. Una noe motvillig til å bli med, sikkert en smule trøtt og sliten av å være med på geocaching.

Vi kjørte til startpunktet og begynte å gå mot Barstadammen (Namsosområdet) og jeg innså fort at dette kom til å bli en smertefull tur, så etter en km eller så tok jeg av meg skoen på høyre fot og gikk i bare sokken videre. Da gikk det så mye bedre. Oppe ved dammen var det utrolig fint, alle 7 cachene ble funnet og vi var strålende fornøyd.

Tiden gikk fort og vi avtalte å møte en av de andre geocacherne fra mitt distrikt og kjørte inn til Namsos og plukket han opp. Det var blitt mørkt og tiden for bycaching var perfekt.

Vi dro rundt og fikk logget en del mysteryer som ble løst i vinter. Latteren satt løst og vi hadde det kjempegøy. Ett sted kom en securitasvakt gående mot oss... jeg ropte bare Geocaching til han, hvorpå han lo og snudde. En del av cachene var kompliserte og tidkrevende å få opp, så det var kjekt at vi var 3 som prøvde å finne ut av det. Åh så stolte vi var av oss selv når vi fikk det til. Alle cachene vi prøvde på ble funnet, ikke dårlig bare det!

Jeg var tilbake i campen ved 3-4 tiden på natta, 27 cacher og masse gøy rikere. En nydelig dag var over og jeg stupte i soveposen og Mira og Una krølla seg sammen i Mira sin sovepose, Mira la seg som vanlig helt inntill Una. Stakkars Una, hun må nå bli lei innimellom, men Mira koser seg veldig.

Ny oppdatering fra mine dager i BMT #1001-land følger snart :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!