lørdag 30. april 2016

På loffen i Nord Trøndelag ♧3~4♧ En del vind!

Etter ett par dager i den dalen som viste seg å ikke være Bangdalen, men en annen fin dal, brøt vi opp camp og dro mot området hvor geoarten "RAVN" befinner seg.

På grunn av mye vind slet jeg med å finne ett sted å klare å få opp lavvoen. Nødløsninga ble å campe i ett slags gammelt grustak. Det fikk duge.

Ikke noe poeng i å ta noen sjanser i skogen etter å ha opplevd at ett stort grantre hadde falt over veien i vinden....

Etter å ha fått opp lavvoen gikk vi tur nedover veien og endte med å få logget 30 cacher den 3. dagen på tur.

Dag 4 startet vi med å tusle oppover veien. Una glemte at vi var på cachejakt og bestemte seg plutselig for å dra på elgjakt... jeg fikk en løpetur over myra før jeg fikk tak i sporlina og stoppet henne..... Vi hadde en allvorsprat om hva slags jakt vi var på og etterpå gikk det så mye bedre :)

Så fikk vi turfølge og dro oppover den "ekte" Bangdalen. Det ble mye byksering i skogen, samt inn og ut av bilen.

Ved 3 tiden tok vi lunsj i en gapahauk ved ei elv. Vind, men 9°, sol, nydelig utsikt og nykokt kaffe.

Mens vi satt her fant vi ut at vi skulle prøve å finne en av mysteryene i området. Den var logget som funnet på nettet, men at noen med bare 4 funn skulle klart å løse en såpass vanskelig mystery og i tillegg gått langt til fjells for å logge den? Nei, der skurret det litt...

Vi la i vei. Det lå ennå mye snø, vi gikk opp og ned i terrenget, rundt ei bukt og mer oppover, mye mer oppover. Vel verd det, for her ble vi møtt med ei blank og fin loggbok! Vi var FTF!!! Nesten ett år etter utlegging....

De to andre cachene i området måtte vi bare glemme, for mye snø og usikker is på vannet. Ett par cacher til ble det likevel på veien tilbake.

Jeg, Mira og Una tok fornøyd kveld i lavvoen, 36 cachefunn rikere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!