fredag 6. mai 2016

På loffen i Nord Trøndelag ♧10♧ Ny runde i Steinkjer!

Dag 10 opprant med sol og varme. I dag hadde jeg dårlig samvittighet.... jeg hadde planlagt caching i Steinkjerområdet sammen med Askeladdene, Ladybug og BBuvarp, så Lasse skulle bli igjen i BMT-land sammen med Mira og Una. De to sistnevnte var nok glade for det, noe som ble bekreftet utover dagen når jeg fikk meldinger om at de sov og sov og sov....

Lasse påstod at det gikk helt fint, dette hadde vi avtalt, men likevel....

Etter hvert rista jeg samvittigheten av meg og storkosa meg med geocaching og event. Utpå kvelden ble det valgt sjåfør og resten av oss fikk rødvin og pizza mellom cachene. Selvsagt fikk sjåføren også pizza, men ikke rødvin.

En kompis fra Harstad og dama hans hang seg også med oss en stund. Første gang jeg traff henne, knallkoselig dame, som øyeblikkelig gled inn i "min verden".

Cachesigneringene haglet inn. 39 stykker fikk jeg signert før jeg ble skysset tilbake til campen. Klokka var blitt veldig sent, atter en gang, og jeg tror jeg kom til campen i grevens tid. For der i stupmørke natta stod Una surra fast i trær og buskas utenfor lavvoen. Lasse våkna av at jeg snakka med henne og jeg antar han ble ganske så våken av all skravlinga mi....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!