mandag 30. mai 2016

Geocaching mot Gaukvatnet!

Etter å ha forlatt Hestangen (BMT #1001++15) gikk vi over flere myrer på vei tilbake til bilen. Vi skulle forflytte oss fra Gilten mot Verstråa. Vi fikk cache-turfølge. Enklere å være 2 som leter og koselig å ha selskap.

Varmen gjorde at det ikke var så greit å drive drive-in caching. Det var slitsomt for hårballene når sola stekte. Vi hadde flere lange stopp. Tuslet litt i skogen innimellom, hadde kaffe og matpause ved vannet og lå i gresset og slappa av.

Etter hvert nærmet vi oss Vesteråa. I tillegg til dagens 34 funn, ble det 2 DNF. Den ene er er vi ganske overbevist om at den er borte (D1,5), den andre som var D4, den kunne kanskje være der, men systematisk leting etter ett petrør som var hengt opp ga intet funn...


Ved 9 tiden om kvelden kom vi til Gauksjøen (BMT #894). Ett lite vatn, med en fin gapahuk. Jeg bestemte meg for at vi skulle sove inni den. Jeg har aldri sovet i en gapahuk, så jeg fant ut at det var på tide. Vindstille, varmt og fint vær. Jeg prøvde noen kast med fiskestanga, men det eneste jeg fikk var gresstrå...

Soveposen min er ekstremt varm, så den egner seg ikke helt for slike temperaturer. Ergo frøs jeg ikke og sov godt.

Er det ikke vakkert?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!