lørdag 21. november 2015

Bare ett lite livstegn fra meg!

Det blir lenge mellom hver gang jeg skriver noen ord. For tiden skjer det veldig lite spennende i min tilværelse.

Jeg og Mira tusler turer rundt om i nærmiljøet. Det er lite tid med skikkelig dagslys om dagene og om kveldene er det helt mørkt.

Bare 3-4 ganger den siste tiden har vi beveget oss i litt skog. Så jeg kjenner at jeg savner å gjøre det. Men som alltid på denne årstiden, med kulden som kommer sigende, mangler jeg motivasjon til å orke å fryse så veldig mye. Tidligere i uka var vi på Skillevollen og tuslet i skogen ved hoppbakken, enda en stund til hoppbakken kan brukes, men utsikten derfra er fin.

I dag er det -10 grader her på Mo. Det kjente jeg i kinnene når jeg og Mira var å gikk tur. Bakken er dekket av ett tynt snølag, knapt en cm, ganske fint å gå når alt ser så rent ut.

Forrige helg ble jeg nesten helt ferdig med adventskalenderene til småfolket. Jepp! De får adventskalender, til tross for at de er 17 og 19 år gamle. Den er såpass innholdsrik at den er kombinert julegave, med litt ekstra i pakken på julaften.

To pakker mangler, men ellers ligger de klare og venter på å bli plassert på sine plasser til adventstiden. Om 10 dager vil alt være klart for en liten overraskelse til de 3 ungdommene i huset!

Siden det blir en del tid inne i huset har jeg strikket mange par ull-lester, veldig mange. Jeg får omsider til å lage en duganes hæl og de ble nå ganske fine, eller hva?

I går fikk jeg til å hekle ett par tøfler også. De ble veldig søte. Oppskriften fant jeg her! Nå holder jeg på med ett par til, samtidig som jeg baker brød, vasker klær, har fyr i ovnen, levende lys og ser "Bones" på Netflix.

Ergo; vi koser oss innomhus i kulden, jeg og Mira.

Jeg ønsker dere alle sammen en super helg videre, jeg kommer sterkere tilbake snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!