torsdag 17. september 2015

Finnmark, dag 5; fra Magerøya til Varangerhalvøya!Etter en flott dag i området rundt Nordkapp på Magerøya, bestemte vi oss for å kjøre mot Varangerhalvøya. Landskapet vi kjørte gjennom er rett og slett flott. Tenk at det er mulig å sitte langt oppå en fjellovergang med åpne havet i horrisonten og spise lunsj uten at det er så mye som trekk i luften!
Havet lå speilblangt, fjellene var fargesprakende og sola skinte. Vi hadde mange små stopp i løpet av dagen. Tuslet små turer og bare kosa oss. På dette tidspunktet hadde vi bestemt oss for å prioritere å se oss litt mer om i Finmark enn først planlagt.
Noen av stoppene var for å finne geocacher. Om min nye cachepartner synes det er festlig eller ikke? Vel, han vil i alle fall ikke innrømme at han synes det er gøy, men han er flink til å finne dem ;) De leder oss til noen steder vi ellers aldri ville besøkt og da får man en litt annen opplevelse av fylket.

Utpå kvelden satte vi opp lavocampen og kunne nyte solnedgangen. Vi var nå på ett fjell på Varangerhalvøya. Det er ikke sånn at vi kjører til langt på kvelden. Vi stopper i 5-6 tia, så har vi god tid til å lage god mat og se oss om.

Å sette opp campen tar en halvtimes tid. Da har vi fått det riktig så koselig inni der. Skal huske å ta bilde en kveld. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!