fredag 26. juni 2015

God helg!

Ikke så greit å stå i ro...
I dag har Mira vært og hilst på moren sin og den gamle familien. Det var med stor spenning vi gikk mot møtestedet. Ville hun kjenne dem igjen? Hvordan ville hun reagere?

Først var hun mest interessert i å hilse på mammaen sin, men etter hvert fikk også resten av familien oppmerksomhet fra hårballen min. Fang ble besøkt, kos både fått og gitt. Jeg tror dette møtet var godt for oss alle.

Jeg var også spent når vi skulle gå hjem igjen. Ville hun følge meg, bli i tvil eller ville være igjen? Men til tross for at hun var løs og jeg ikke sa noe til henne når vi skulle gå, så fulgte hun etter meg uten å nøle i det hele tatt. Phu! Akkurat dette hadde jeg grua litt til. Tenk om hun heller ville bli igjen hos gammel-flokken sin? Skrekk og gru for meg... men nå er jeg sikker på at hun har det godt hos meg. Ellers ville hun garantert ikke fulgt meg hjem igjen.

Klassisk micro geocache.
Etter 4 døgn hjemme er det på tide med ny helgeutflukt. Denne gangen blir det geocaching i fokus. Det er alt for lenge siden sist.

Jeg har funnet ett område det er lenge siden jeg har vært på cachetur i og som kan bli "innbringende" hvis jeg tar noen "trailer" (litt lengre spaserturer med cacher som perler på en snor).


Julehuset. En av mine egne geocacher.
Det første stoppestedet blir Eiterådalen, hvor det ligger en trail innover fra DNT-hytta Stavassgården. Her håper jeg å finne 10-14 stykker. Jeg tror trailen er nesten ei mil en vei, så det blir en fin dagstur.

Etterpå er planen å dra til Brønnøysund og Sømna. Her er det dukket opp 60 nye cacher siden jeg var på runde for ett par år siden.

Jeg antar det blir obligatorisk besøk i Torghatthullet også. Mira har jo tross alt ikke vært der før.

Nå innser jeg at det ikke er mulig å finne alle 60 på ett par dager, for i dette området er avstandene store. Så om jeg ender opp med 30, pluss de i Eiterådalen, da skal jeg si meg veldig fornøyd!

Tiden videre fremover blir spennende. Sommerplanene måtte endres litt på, men det kommer en høst også. Derfor antar jeg at mange av de opprinnelige planene også blir gjennomført, bare på ett annet tidspunkt enn sommeren.

Med dette ønsker jeg dere en riktig god helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!