torsdag 28. mai 2015

Badet i kjelleren er ferdig!

Nå er badet i sokkelen ferdig. Det vil si, det var ferdig til avtalt tid, 1. mai, jeg har bare ikke fått "knotet" meg til å fortelle om det...

Forvandlingen er ikke til å tro!

Jeg valgte å ikke legge meg opp i hvordan de løste utfordringene som dukket opp når de jobbet med prosjektet. Jeg sa sånn høvelig hvordan jeg hadde tenkt meg at ting skulle være, at jeg ikke ville ha fliser på gulvet og veggene.

Rørleggeren fant ut hvor det var best å plassere ting. Snekkerne fant ut hvordan utfordringene med å kle inn rør skulle løses. De valgte også ut gulvbelegg og plater til veggene. Passet meg utmerket!

Jeg er imponert over at de klarte å bli ferdig innen avtalt tid, tre firma var involvert, evnen til både å samarbeide for å ha jevn fremdrift og være løsningsorientert er upåklagelig.

Elektrikeren har skifta hver ei ledning i hele sokkel-leiligheta og jeg er strålende fornøyd med jobben han har gjort.

I tillegg er disse karene både trivelige og veldig festlige. Det har vært mye latter i disse ukene.

Siden prosjektet kostet mer enn nok, for å si det mildt, så måtte jeg spare penger med å kjøpe veldig billig baderom-innredning, dusj og vaskemaskin. Likevel ble alt veldig fint til slutt.

Jeg vet ikke om jeg tørr å si det, men renoveringa av den bittelille leiligheta i sokkelen har kosta meg drøye 250 tusen nå. Ennå gjenstår det fliselegging av gulvet i gangen, maling av tak og vegger i stua og 3 sett dørlister.

I tillegg skal jeg gjøre noe med trappoppgangen fra sokkelen og opp til "min" del av huset. Men det orker jeg ikke før til høsten, noe som er uproblematisk siden jeg bare skal leie ut til eldstemann og kjæresten hans.

Jeg må jo minne dere på om hvor jævli det var der nede før, som en elendig bunkers... (se bildet nederst på sia)

Ble ikke badet flott til slutt?!?!
Jeg er i alle fall strålende fornøyd!
Jeg minner dere om hvor jævli det var....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!