tirsdag 21. april 2015

Småturer rundt om i bynære strøk!

Siden jeg er på jobb om nettene for tiden blir det bare små turer rundt om i bynære strøk. Jeg har funnet flere steder hvor jeg møter folk som har hundene løse, noe som er veldig kjekt både for at Mira skal få løpe og for at hun skal få sosialisere seg. På disse stedene sier alle jeg møter at dette er områder hvor folk synes det er greit at hundene er løse. Det har jeg vært litt usikker på, det er jo båndtvang, samtidig er det viktig å holde lydigheten ved like.

Jeg treffer mange trivelige folk, jeg spør og graver for å lære mest mulig. Mira er en grei hund, både i møte med andre hunder og mennesker. For meg er det også godt å gå ut på tur her i sentrumsområdene ett par ganger om dagen. Kjekt mens jeg venter utålmodig på at skogen skal bli fri for snø.

I dag la vi turen til Hauknesstranda. Ett tilrettelagt lite turområde som til og med har T-merket sti. Helt unødvendig, man kan ikke gå seg bort i denne lille skogen og strandsonen, men det er nå litt koselig med de røde T-ene.

En og annen hestehov har stukket hodet opp av bakken. Noen trær har begynt å få knopper og litt grønt er begynt å komme frem i skogen.

Vi tuslet til stiens ende i begge retninger og så virret vi litt i skogen. Mira løper og logrer med halen hele tiden. Jeg hører lydbok og snakker med folk jeg møter. Livet er blitt litt annerledes de siste to ukene.

Tåka lå tykk ute i fjorden, men det er veldig fint å tusle på bergene og i fjæra igjen. Lenge siden sist jeg har vært her. Det er fint ute ved fyret.

Jeg håper dere alle sammen har en super uke. Nå gleder vi oss bare til helg og ny langtur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!