torsdag 30. april 2015

God helg!

Nytt bad i sokkelen
Nå har de fleste av dere tatt helg, langhelg, men jeg skal jobbe. Så tar jeg langhelg fra mandag morgen til neste mandags kveld. Blir like bra, om ikke bedre.

I sokkelen er russefeiringa i full gang. Tenk at min eldste er blitt rødruss! Tiden går fryktelig fort. Det er veldig moro å ha huset fullt av feststemt og glad ungdom.

Dere skal få en snik-titt inn på det nyrenoverte badet i sokkel-leiligheta, jeg kommer tilbake med ett skikkelig blogginnlegg fra den prosessen etter hvert. Dere skal få vite helt ærlig hva jeg mener om folka, jobben som er gjort og om de holdt prisen de lovet.... Håndverkerne lovet å være ferdig til russefeiringa startet, det klarte de nesten, bare ei luke igjen for snekkeren å få på plass. Ett bittelite bad, men det har alt som trengs på ett bad. Stilfullt og lyst.

Skulpturen "Havmannen"
Det har vært flott vårvær de siste dagene, så jeg og Mira har vært på 2-3 turer hver dag. Ikke langturer, siden snøen ligger klistret de fleste steder ennå, men vi går hjemmefra og innom parker og skogsområder i nærheten. Hver tur blir rundt 4-6 km. Godt å komme så mye ut, men OMG så tungt det er å gå på asfalt. Gleder meg veldig til å gå i skog og fjell igjen, mindre vondt i føttene...

For ett par dager siden var vi og gikk "beach-walken" i sentrum. Byen badet i sol, skulpturen "Havmannen" ble lyst opp av solstrålene. Fint å tusle langs fjorden.

Jeg håper dere får ei superfin langhelg. Jeg ønsker også all russen rundt omkring en flott russefeiring; gjør nå for all del ikke noe jeg ville gjort. ;)

Go'hælg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil gi meg en kommentar!